Η Νοvibet, υπερήφανος χορηγός και του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού, συνεχάρη τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Ο άθλος των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη έλαβε χώρα το περαμένο Σάββατο, 25 Απριλίου στην πισίνα του Παπαστράτειου, όταν επιβλήθηκαν της αήττητης Σαμπαντέλ με 10-9 και έγραψαν χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τη Νοvibet να σπεύδει να τις συγχαρεί, προσφέροντας μάλιστα και... πριμ!

Αναλυτικά:

Πολλά μπράβο στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, στο τεχνικό επιτελείο και σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια του Ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και φυσικά τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τόσο για την παροιμιώδη προσήλωση σε όλα τα αθλητικά τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όσο και για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία του FinalFour της Euroleague 2015 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Στα πλαίσια της έμπρακτης στήριξης της Novibet σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Ελληνικό αθλητισμό, ο Γεν. Διευθυντής της εταιρίας κ. Νίκος Χαλικιάς ανακοίνωσε πως θα δοθεί πριμ για τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet, κ. Σταύρος Κυριακίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΟΣΦΠ, στο τεχνικό επιτελείο, σε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και φυσικά στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ, κ. Μιχάλη Κουντούρη. Η ανεπανάληπτη αυτή επιτυχία ξεπερνάει τα στενά οπαδικά πλαίσια και φέρνει στον αφρό για μια ακόμα φορά, την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό. Εμείς στη Novibet, θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να υποστηρίζουμε και να προβάλλουμε αθλητές "θρύλους" - σαν τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού - χωρίς ηρωισμούς και μεγαλοστομίες».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης, Διευθυντής Marketing κι Επικοινωνίας της Novibet, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΟΣΦΠ για την τεράστια επιτυχία τους. Στις δυσκολίες που περνάει η ελληνική κοινωνία, οι Έλληνες αθλητές, όχι μόνο αντέχουν και ανθίστανται, αλλά κάνουν πραγματικότητα στο παγκόσμιο κοινό το όραμα της δημιουργικής Ελλάδας, που υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει.
Με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στον κρίσιμο αγώνα που δίνει την Τρίτη, 28 Απριλίου με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας».

 
Top