Μια συνέντευξη φωτιά από το μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη, ο οποίος μίλησε για τις κόντρες που έχει με γνωστές παρουσιάστριες της τηλεόρασης και για το πως λειτουργεί το απόλυτα ελεγχόμενο σύστημα της μουσικής βιομηχανίας...
Ο Στάθης Αγγελόπουλος συμπληρώνει κοντά εικοσιπέντε χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας. Μεγάλωσε με το νανούρισμα ενός θρύλου της λαϊκής μουσικής, που λατρεύτηκε όσο λίγοι Έλληνες καλλιτέχνες, του Μανώλη Αγγελόπουλου, αλλά και της μητέρας του, της περίφημης τραγουδίστριας, γνωστής ως η Αννούλα του Μανώλη. Αυτό όπως δηλώνει ο ίδιος ο Στάθης Αγγελόπουλος, είναι τιμή του και καμάρι του και ευλογία θα μπορούσε να πει κάποιος. Αλλά όταν έχεις ακολουθήσει το ίδιο επαγγελματικό μονοπάτι με ένα άνθρωπο που καταχωρήθηκε στο Πάνθεο των Αθανάτων από τη μαγική φωνή του, τότε δε θα μπορούσα να συμφωνήσω. Βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τη σκιά ενός θρύλου.



Ο Στάθης Αγγελόπουλος τράβηξε το δικό του καλλιτεχνικό δρόμο και πέτυχε να καθιερωθεί ανάμεσα στους πολύ σπουδαίους ερμηνευτές της γενιάς του. Οι επιτυχίες του ήταν πολλές και συνεχείς. Όμως τα τελευταία χρόνια τον βλέπαμε όλο και πιο αραιά, όχι στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, αλλά στις εμφανίσεις από τηλεοράσεως και ραδιοφώνου αλλά και στα περιοδικά, που μας είχε συνηθίσει να βγαίνει πολύ πιο συχνά.

Πρόσφατα σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση αναφέρθηκε σε ένα σύστημα που ελέγχει τα πάντα γύρω από το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στη χώρα, το οποίο πλανάται πάνω από τα κεφάλια των καλλιτεχνών που δε βρίσκονται μέσα σε αυτό, σαν φάντασμα.

Συναντηθήκαμε στη Γλυφάδα όπου και μένει. Βρεθήκαμε στο αγαπημένο του στέκι, στο café bar restaurant Chocolat. Νόμισα πως μπήκε στην κουζίνα για να μου δείξει τις δυνατότητές του στη μαγειρική, αλλά αμέσως κατάλαβα πως ήταν μια συμβολική κίνηση για να με προετοιμάσει για τις φωτιές που θα άναβε με τη συνέντευξή ....

Διαβάστε εδώ..
 
Top