Mε πρόστιμο ύψους 850 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στον πρώτο τελικό της Α1 Volley League με το Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κλήθηκε να πληρώσει 850 ευρώ κατά συγχώνευση, για υποτροπή με ρίψη αντικειμένου και ομαδικά υβριστικά συνθήματα κατά αθλητή.

Αναλυτικά:

«Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 23-4-2015, 1ος τελικός Playoffs) και λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα που προσκόμισε το εγκαλούμενο ΤΑΑ δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, το ΜΠΔΟ επιβάλλει στο ΤΑΑ ΑΣ ΠΑΟΚ:

α) χρηματικό πρόστιμο 500 € προσαυξημένο κατά 20% λόγω υποτροπής για την ρίψη αντικειμένου στην ελεύθερη ζώνη και δη πρόστιμο 500 + 20% = 600 ευρώ για το ως άνω παράπτωμα (αρ. 17 § 2Α περ. β και 25 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ και

β) χρηματικό πρόστιμο 500 € λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητή (αρ. 1 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ σε συνδυασμό με αρ. 16Α περ. 1 του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ) και συνολικά, κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των οχτακοσίων πενήντα (850) ευρώ».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top