Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νενέ καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 34χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτησή του.

Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός με τις δημιουργικές ικανότητες αλλά και την έφεση στο γκολ είναι πιθανό να ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην Βραζιλία κάνουν λόγο για πρόταση τριετούς διάρκειας, ενώ ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε τις συζητήσεις κι ότι ο Νενέ ενδιαφέρεται να παίξει στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Μάρκο Σίλβα την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μπει και σε διαδικασία μεταγραφικών ανακοινώσεων. Υπάρχει βεβαιότητα ότι ο Πορτογάλος θα ξεμπερδέψει σύντομα με την Σπόρτινγκ και θα είναι παρών για την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμες συμφωνίες με τον Πάπε Ντιοπ για τη μεσαία γραμμή και τον Γιουούφ Σαμπαλί για τα άκρα της άμυνας και απομένει η επισημοποίησή τους.

Για την επίθεση του Θρύλου παραμένουν στο στόχαστρο οι Μιραλάς, Ζαπάτα και Ζόνατας ενώ δεν φαίνεται θερμός για τον Μπερμπάτοφ ο νέος προπονητής, την ώρα που στην Τουρκία επιμένουν για τον Σαεσού.



 
Top