Ευρεία σύσκεψη για θέματα σχετικά με την διακίνηση επιβατών και οχημάτων από και προς το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιείται, την Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιάς (Ακτή Ποσειδώνος 14- 16, 6ος όροφος).
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να πάρουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Δήμος Πειραιά, ΟΛΠ, ΕΛ.ΑΣ, Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κ.α.), ώστε να γίνει διεξοδική συζήτηση και να ληφθούν αποφάσεις  για τα εξής θέματα:
1.  Διαχείριση της κίνησης των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το λιμάνι και στους εσωτερικούς χώρους του λιμανιού, με δεδομένη την εκτέλεση των έργων κατασκευής του ΜΕΤΡΟ και του Τραμ. 
2. Ενημέρωση επιβατών με χρήσιμες πληροφορίες (πύλες εισόδου- εξόδου ΙΧ, ώρες αναχωρήσεων- αφίξεων κ.α.) και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη.
3.  Διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός των πλοίων και διευκόλυνση της προσβασιμότητας για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

http://www.pireasnews.gr/
 
Top