Η Εθνική Εφήβων υπό την εξαιρετική καθοδήγηση του Δημήτρη Κραβαρίτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού κερδίζοντας στο μικρό τελικό την Κροατία με 10-11

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Νεανίδων στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού, ήρθε να προστεθεί μια ακόμα επιτυχία με «ερυθρόλευκη» συμβολή. Η Εθνική Εφήβων του τεχνικού υπεύθυνου της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού και γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας, Δημήτρη Κραβαρίτη νίκησε την Κροατία με 10-11 στον μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο.

Ο ικανός ομοσπονδιακός τεχνικός καθοδήγησε με μαεστρία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πετυχημένη του πορεία στην σπουδαία αυτή διοργάνωση. Μια πορεία κατά τη διάρκεια της οποίας χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό, στην αναμέτρηση με τη Σερβία. Παρ' όλα αυτά ο Δημήτρης Κραβαρίτης παρουσίασε ένα σύνολο που προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις, έθελξε με την αγωνιστική του εικόνα και είναι άξιος συγχαρητηρίων! Το μετάλλιο αυτό ήρθε συγκυριακά 10 χρόνια μετά το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, όπου η «γαλανόλευκη» είχε κερδίσει και πάλι την Κροατία στον μικρό τελικό και μάλιστα με το ίδιο σκορ (11-10)!
 
Top