Επ’ αφορμή των εκλογών της 24ης Μάιου του Συλλόγου μας αναδείχθηκαν μερικά ζητήματα που στην ουσία εναντιώθηκαν με τον χαρακτήρα και το Καταστατικό του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ από ορισμένα μέλη. Ως εκ τούτου αριθμός μελών επέλεξε να αποχωρήσει με το αιτιολογικό ότι δεν εκφράζεται "ηθικά" από το Σύλλογο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η διαφωνία εκφράζει διαφορετική φιλοσοφική και ιδεολογική στάση, που είναι καθόλα σεβαστή. Ωστόσο από πουθενά δεν προκύπτει ζήτημα ηθικής τάξης. 

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την πολύτιμη προσφορά τους όσο ήταν μέλη του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ. 

Ελπίζουμε ότι όταν ο χρόνος συμβάλλει στην αποσαφήνιση της ιστορίας αυτής να ξανά υπάρξει προσέγγιση και συνεργασία με τους εξαίρετους αυτούς συναδέλφους που αποχώρησαν.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ θα συνεχίσει να απευθύνεται στους κατοίκους της περιοχής για να δυναμώσουν τον Σύλλογο μας ώστε να μπορεί να παίξει τον σημαντικό κοινωνικό του ρόλο, να υπερασπίζεται το δικαίωμα στην φυσική αγωγή, στην άσκηση και των Αθλητισμό όλων και να διεκδικεί την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των δρομέων και των περιπατητών. 

Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις νέες πρωτοβουλίες στις οποίες προχωρά ο σύλλογος μας από το Σεπτέμβριο.

Δημιουργούμε Εφηβικό Τμήμα Ομάδας Στίβου, Ποδηλατική Ομάδα και προχωράμε στην πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Ενώ θα συμμετέχουμε πιο δραστήρια και πιο ενεργά στα μαζικά κινήματα της περιοχής που έχουν σχέση με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και την βελτίωση της ποιότητας και των όρων ζωής των κατοίκων. 

Βασικό ζήτημα αρχής του Συλλόγου μας είναι η διεκδίκηση δημιουργίας χώρων άθλησης με δωρεάν πρόσβαση για όλους καθώς και η διεκδίκηση κρατικών πόρων για τον Αθλητισμό. 

Άμεσα ξεκινάμε την προετοιμασία για την διοργάνωση του 2ου Αγώνα Δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης" το Φθινόπωρο του 2015 που αγκαλιάστηκε την προηγούμενη χρονιά από εκατοντάδες δρομείς και κατοίκους. 

Αναλυτικές ανακοινώσεις για όλες τις πρωτοβουλίες μας θα δημοσιευτούν εν ευθέτω χρόνο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
http://www.pireasnews.gr/
 
Top