Όχι, δεν έφταιγε η ομάδα τους που έγινε περίγελος μέσα στη χρονιά σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν έφταιγαν οι παίκτες... σειράς που μάζεψαν στο ΟΑΚΑ, έφταιγε ο... Φούφης! 

Χωρίς περαιτέρω σχόλια... απολαύστε τους : 

prasinanea.gr : Θα επιστρέψει στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός σε μια σεζόν που σημαδεύτηκε απο τραυματισμούς και απουσίες, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 93-74 στο ΣΕΦ, έχασε τον τίτλο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι σε σύντομο διάστημα οι Πράσινοι θα επιστρέψουν και θα ξαναπάρουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει.


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα, με την πλάτη στον τοίχο, έχασε ένα τίτλο, τον οποίο διεκδίκησε όσο μπορούσε με τις απουσίες που είχε, ωστόσο όσες φορές προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό το διαιτητικό τρίο στο ΣΕΦ, έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να μην συμβεί.


Από ένα σημείο και μετά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Πράσινοι ήταν φορτωμένοι με φάουλ και απέκτησαν διαφορά ασφαλείας.

leoforos.gr : Ο ΦΟΥΦΗΣ ΠΗΡΕ Τ’ ΟΠΛΟ ΤΟΥ!

Χρέωσε με ανύπαρκτο τρίτο φάουλ τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, χωρίς να είναι καν στη θέση του διαιτητή που ήλεγχε τη φάση

Η διαιτησία φαίνεται ότι έχει πάει στο ΣΕΦ με σκοπό να δώσει από νωρίς και εύκολα τον τίτλο στον Ολυμπιακό. Συμπέρασμα που βγήκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, με αποκορύφωμα όμως την απόφαση του Φούφη στο δεύτερο. Ο εν λόγω ρέφερι καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Μαυροκεφαλίδη στον Χάντερ (ήταν αμυντικό) και ενώ δεν ήταν σε θέση που θα έπρεπε αυτός να καταδείξει την παράβαση, αφού η φάση ήταν υπό την επιτήρηση άλλου διαιτητή. Έτσι, ο Φούφης, χρέωσε με τρίτο φάουλ τον σέντερ του Παναθηναϊκού από το μέσο της δεύτερης περιόδου. Ανάλογο περιστατικό πάντως υπήρξε και στον πρώτο τελικό, όπου πάλι αποφάσισε άλλος διαιτητής από αυτόν που έπρεπε, φυσικά σε βάρος του «τριφυλλιού».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/06/blog-post_800.html
 
Top