Η Εθνική Νεανίδων, των Σταματοπούλου, Β. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Δουρέκα και Σαφέτη, διακρίθηκε στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, αφού νίκησε στο μικρό τελικό την Ιταλία με 7-8

Μια ακόμα σημαντική διάκριση που αποτελεί προάγγελο για νέες σπουδαίες επιτυχίες στο μέλλον, σημείωσε η Εθνική Νεανίδων στην οποία αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκες» Ιωάννα Σταματοπούλου, Βάσω Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Σίλια Λογοθέτη, Μαντώ Δουρέκα και Άρτεμις Σαφέτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 7-8 την Ιταλία στο μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η πολύ καλή παρουσία στη σημαντική αυτή διοργάνωση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού που μετείχαν στην «γαλανόλευκη» αποστολή και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Σταματοπούλου που με καίριες επεμβάσεις διασφάλισε στη διάρκεια του αγώνα το υπέρ της Εθνικής σκορ ενώ συνολικά η απόδοση όλων των πολιστριών ήταν πολύ καλή. Στους έξι αγώνες που έδωσε η Εθνική ομάδα 13 γκολ -η καθεμία- πέτυχαν η Βάσω Πλευρίτου και η Μίλβα Καλογεράκου, 10 τέρματα σημείωσε η Σίλια Λογοθέτη και από 3 η Μαντώ Δουρέκα και Άρτεμις Σαφέτη.

 
Top