Ο Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του έκαναν μία πρώτη κουβέντα για το τι δεν πήγε καθόλου καλά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Μάλιστα υπήρξε... group therapy στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια για το 0-3 με τους "κανονιέρηδες". Βέβαια εκτός από τον Μάρκο Σίλβα στους παίκτες μίλησαν και στελέχη της ομάδας όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ,όπως έχουμε αναφέρει.

Φυσικά το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν το παιχνίδι με τους Λονδρέζους. «Κάναμε όλοι μας λάθη αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν ένα ματς που πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά αλλά δεν γίνεται να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να προχωρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας το Europa League και την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν. Μάλιστα όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει να εντοπιστούν εκτενώς και να αναλυθούν σε βάθος οι αιτίες της αγωνιστικής... καθίζησης της ομάδας σε έναν τέτοιο αγώνα.

Άπαντες ανέλαβαν τις ευθύνες τους και ενώ έγινε κουβέντα και για το γεγονός πως η ομάδα στεναχώρησε τόσο πολύ τον κόσμο των ερυθρόλευκων. Άλλωστε άπαντες ήταν και πολύ στεναχωρημένοι και πολύ απογοητευμένοι για ότι συνέβη.

Εξάλλου ο Μάρκο Σίλβα εκτός των άλλων έκοψε το ρεπό της Πέμπτης...


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/blog-post_204.html
 
Top