Η φιέστα για το 40ό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο ουρανός του Πειραιά  έλαμψε από τις κούπες που μαζεύτηκαν στο Καραϊσκάκη! 
Όποιος ξεχνά το παρελθόν δεν έχει μέλλον. Και η φιέστα της κατάκτησης του ιστορικού 40ου πρωταθλήματος, τα περιλάμβανε όλα και δεν ξεχάστηκε κανείς από την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.
Εξαιρετική η δουλειά των ανθρώπων που την διοργάνωσαν. Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς υπερβολές, χωρίς τίποτα περιττό. Μόνο ουσία.
Ήταν όντως ένα ταξίδι στην ιστορία του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ταξίδι που σε καθήλωνε, που σου θύμιζε μαγικές στιγμές, που σου ξύπναγε αναμνήσεις από το πρόσφατο, αλλά και από το μακρινό παρελθόν.
Δεν ήθελες να χάσεις ούτε δευτερόλεπτο, από την προβολή των μαγικών βίντεο με την ιστορία του Θρύλου. Και αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα των δημιουργών του.
Εξαιρετική επίσης η ιδέα με τα 39 προηγούμενα τρόπαια. Έλαμψε ο ουρανός από τις κούπες, Θρύλε μου. Και όταν όλα μαζί σηκώθηκαν για να βάλουν στην παρέα τους και το 40ο, το καινούργιο τους αδερφάκι, η στιγμή ήταν μοναδική.
Τα τέσσερα αστέρια είναι πολλά, είναι τεράστιο επίτευγμα, αλλά συνάμα είναι και λίγα. Λίγα για να αποδώσουν στην εντέλεια το μεγαλείο αυτής της ομάδας.
Το πρώτο αστέρι μπήκε το 1954, το δεύτερο το 1975, το τρίτο το 2001 και το τέταρτο το 2013. Το πέμπτο; Δεν πρόκειται να αργήσει…
Υ.Γ. Αμέτρητα μπράβο αξίζουν σε αυτούς που είχαν την ιδέα, για να μην ξεχαστούν (όχι ότι έχουν ξεχαστεί ποτέ…) τα θύματα της Θύρας 7. Τα 21 κεριά που άναψαν οι οργανωμένοι στις θέσεις των εκλιπόντων, προκάλεσαν σε όλους ανατριχίλα.
 

 
Top