Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και έχει καταργηθεί το Σύνταγμα διατύπωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Απριλίοιυ.
Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες "του μεγάλου πατριωτικού τόξου" και αυτούς που...
αποχώρησαν απο το κόμμα του για να διεκδικήσουν μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τη διακυβέρνηση της χώρας. Κατηγόρησε τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρώ.
Παράλληλα έκανε λόγο για τραπεζική κρίση που ορισμένοι βάφτισαν δημοσιονομική για να την μετατρέψουν σε ανθρωπιστική και στο τέλος σε εθνική κρίση. Εξαπέλυσε βολές και κατά του Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο αποκάλεσε "υπάλληλο του Γιούρογκρουπ" ενώ μίλησε για "νταβατζήδες" που χρησιμοποιουν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους και τραπεζίτες που "ταίζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου.
Σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, ο Πάνος Καμμένος μίλησε για "κόκκινες γραμμές" από τις οποίες το κόμμα του δεν θα υποχωρήσει. Εξήρε το ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας του κόμματος  ενώ κάλεσε τη νεολαία να αμφισβητήσει "ακόμη και εμάς τους ίδιους".
 
Top