Εκτός ελέγχου είναι και πάλι η κατάσταση στην Ιερισσό καθώς τα ξημερώματα ομάδες των ΜΑΤ εισέβαλαν σε δύο σπίτια και προχώρησαν στη σύλληψη δύο 40χρονους για την επίθεση στα ορυχεία της εταιρείας της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Ηδη οι συλληφθέντες έχουν 
μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Τα ξημερώματα στην Ιερισσό επικράτησε πανικός, σύμφωνα με τους κατοίκους, καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν αιφνιδιαστικά στις 03:00 τα ξημερώματα,π εισέβαλαν σε δυο σπίτια και συνέλαβαν τους δυο άνδρες μπροστά στα μάτια. των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν δύο επιχειρήσεις σε δύο σπίτια της περιοχής και προχώρησαν σε συλλήψεις δύο 40χρονων ανδρών, οι οποίοι είναι από τους 20 κατοίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στις Σκουριές.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του ενός συλληφθέντος, σπάζοντας την πόρτα με λοστό, αλλά ο άνδρας τους άκουσε και άνοιξε την πόρτα. Και στη δεύτερη περίπτωση έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με κλωτσιά και συνέλαβαν και τον δεύτερο άνδρα μπροστά στην οικογένειά του.

Μόλις έγιναν γνωστά τα περιστατικά στο χωριό σήμανε συναγερμός άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες του χωριού και οι εξαγριωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και μετά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ιερισσού. Στη συνέχεια μπήκαν μέσα και έσπασαν ότι βρήκαν.





 
Top