Παρακολουθούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης και αναρωτιόμαστε ποιος είναι τελικά ο ρόλος τους;;; Ή δηλαδή που θα είναι  γλάστρες ή που θα δίνουν συγχαρητήρια; Λίγο μπερδεμένα φαίνεται πως τα έχουν στο μυαλό τους! Χθες ,στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πειραιά ,τα εύσημα και τα μπράβο έπεφταν βροχή τόσο που μας έβαλαν σε σκέψεις. Είναι άραγε αυτό Δημοτικό Συμβούλιο ή μήπως είναι το πλοίο της αγάπης; Ας τα ρίξουμε όλα στην άνοιξη…
Ο λόγος φυσικά για την κ.α Αλεξανδράτου που έδωσε συγχαρητήρια για την καθαριότητα και για τα αποτελέσματα που έχει δει (και εμείς δεν τα βλέπουμε)  και για τον κ. Μαστρονικόλα που άρχισε να βλέπει λέει πράσινο, λες και ξαφνικά ξυπνήσαμε ένα πρωινό στον Αμαζόνιο!
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ασκεί κριτική και να δείχνει με όλα της τα μέσα όλα εκείνα τα μεγάλα ή μικρά ψεγάδια. Αν είναι να αγαπιέστε και τα συναφή «σάλια» δεν πάμε πουθενά. Δουλειά και αφήστε τους τιμητικούς λόγους και τα μπράβο ο ένας στον άλλον.  Από τα πολλά μπράβο δεν παραπέμπεται σε αντιπολίτευση αλλά στο «Μπράβο» της Κορομηλά. 
mellon.gr
 
Top