Μετά την απόκτηση του Βάις και τη συμφωνία με τον Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ...


Ο Αργεντινός που έγινε το 2007 η ακριβότερη μεταγραφή στην Ρωσία και είναι ένας από τους παίκτες σύμβολα της Ρίβερ είναι o επόμενος στόχος των ερυθρολεύκων.

Στα σκαριά και τρίτη μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακό, που μοιάζει πλέον "ασταμάτητος". Μετά την απόκτηση του Βλαντιμίρ Βάις, και την συμφωνία για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό οι Ερυθρόλευκοι είναι σε συνομιλίες με τον Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκεζ.

Τον 32άχρονο αργεντινό μέσο-επιθετικό που φέτος αγωνίστηκε στην Ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο (33 ματς, 5 γκολ, 7 ασίστ) συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κατάληψη της 8ης θεσης της Πριμέρα.

Ο Ντομίνγκεζ είναι σημείο αναφοράς για την Ρίβερ Πλέιτ (από τους πλέον δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της, την τελευταία 15ετία, ειδικά χάρη στην απόφαση του να γυρίσει στο "Μονουμεντάλ" το 2011, όταν οι Μιγιονάριος υποβιβάστηκαν) αλλά και του Ρωσικού ποδοσφαίρου. Εκεί έκανε την μεγάλη του καριέρα, με τις φανέλες της Ρούμπιν Καζάν και της Ζενίτ.

Στην Ρωσία κέρδισε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ (με την Ζενίτ το 2008), τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χώρας (2009) και λίγο νωρίτερα έγινε (εν έτει 2007 και πλέον μόνο για την εποχή του) η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρωσίας.

Ο Ντομίνγκεζ είναι ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία διεκδικείται και από την Μάλαγα.


 
Top