Χαμός γίνεται στην προσωπική σελίδα του Δημήτρη Καρύδη στο Facebook. Σε πεδίο διαμάχης έχει εξελιχθεί το... προφίλ του τέως βουλευτή ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά καθώς δεν προλαβαίνει να γράψει ένα σχόλιο για την πολιτική επικαιρότητα και οι διαδικτυακοί του «φίλοι» σπεύδουν να του επιτεθούν για τα λεγόμενά του. Αφορμή για την τελευταία κόντρα στάθηκε το εξής κείμενο: 
«Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Β. Βενιζέλου, είναι καθαρές και ξάστερες.
Εμείς θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη λειτουργία της κυβέρνησης, την ασέβεια και τη μείωση των εταίρων της τρικομματικής από τον κ. Σαμαρά και μάλιστα κάνουμε λόγο για κλιμάκωση της αλαζονείας του κ. Σαμαρά από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα.
Πιστεύουμε επίσης ότι υπάρχει μια παραβίαση του θεσμού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που πλήττει ευθέως τη δημοκρατία στη χώρα μας με πολύ μεγάλες επιπτώσεις για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Το «μαύρο» στις οθόνες της δημόσιας τηλεόρασης έχει μαυρίσει τις ψυχές όχι μόνο του ελληνικού λαού, αλλά και των αποδήμων, που η μόνη τους ενημέρωση ήταν η δημόσια ραδιοτηλεόραση και έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις για τη χώρα μας στο εξωτερικό».
Αμέσως οι φίλοι του Δημήτρη Καρύδη τον στόλισαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, όπως βλέπετε παρακάτω.


@ Εμείς θα ξανασυμφωνήσουμε με τους διαδυκτυακούς φίλους του κ. Καρύδη που συνεχίζει να στηρίζει το κόμμα που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Λαό....
 
Top