Η αποχώρηση του Νίκου Βλαχάκου σημάδεψε τα εγκαίνια στο πάρκο Δηλαβέρη. 
Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά αδερφός του αδικοχαμένου στα Ίμια Παναγιώτη Βλαχάκου αναγκάστηκε να αποχωρήσει  από την εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την...
παρουσία της Μαρίας Ρεπούση. 
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ με τους περίπου 1.500 σταυρούς κατέφθασε στο πάρκο Δηλαβέρη και κάθισε στην πρώτη σειρά των επισήμων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βλαχάκος μόλις αντίκρισε τη Μαρία Ρεπούση ρώτησε τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για ποιο λόγο την κάλεσε την ιστορικό με τις ανθελληνικές της απόψεις! 
Ο Δήμαρχος απάντησε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι και να την διώξει από την εκδήλωση. Όμως ο Νίκος Βλαχάκος δεν μπορούσε να παραμείνει στο ίδιο χώρο και αποχώρησε από την εκδήλωση εν μέσω έντασης. 
Αρκετοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον μεταπείσουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 
Όσο για τη Μαρία Ρεπούση; Παρακολούθησε ατάραχη την εκδήλωση κάνοντας δημόσιες σχέσεις με τους "επισήμους" της πρώτης σειράς. 

Ο Νίκος Βλαχάκος στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρθηκε στο γεγονός, γράφοντας το εξής: 

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον Πειραϊκό λαό για την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την αποχώρηση μου, από τα εγκαίνια του πάρκου Δηλαβέρη, διαμαρτυρόμενος για την παρουσία, της με Τουρκική κουλτούρα ανατραφείσας κυρίας ΡΕΠΟΥΣΗ. Ας μου επισυνάψει κανείς οποία ταμπέλα θέλει, επέλεξα να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!» 

Αξίζει να σημειωθεί πως το σχόλιο του Νίκου Βλαχάκου φούντωσε τον διάλογο ανάμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους, που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του.

http://reportaznet.blogspot.gr/
 
Top