Από τις πρώτες μέρες θητείας ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε σηκώσει τους τόνους και είχε ανοίξει μέτωπο με τον ΟΛΠ, χαρακτηρίζοντας τον «Βατικανό». Ο ...
δήμαρχος ζητούσε ανταποδοτικά και μετοχές από τον ΟΛΠ, επισημαίνοντας πως διεκδικεί όλη την έκταση ή την κτιριακή υποδομή που δεν ενεργοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες.
Μάλιστα δήλωνε πως αν δεν καταφέρει να ρίξει το τοίχος που χωρίζει την πόλη από το λιμάνι θα παραιτηθεί από δήμαρχος. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει απολύτως τίποτα ενώ είναι σχεδόν απίθανο να υλοποιηθεί κάτι από αυτά που έχει εξαγγείλει καθώς βασικός μέτοχος του ΟΛΠ είναι πλέον το ΤΑΙΠΕΔ.
Το γεγονός ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει σταματήσει εδώ και καιρό τις δηλώσεις περί διεκδικήσεων απέναντι στον ΟΛΠ φαίνεται και από μια δήλωσή του για τη δημοτική συγκοινωνία στην οποία λέει το εξής:
«Είμαι σε ανοιχτή συνεργασία με τον ΟΛΠ, με την εταιρία του λιμανιού μας, για τη χορήγηση δέκα μικρών λεωφορείων, που θα αποτελούν την καινούργια δημοτική συγκοινωνία και θα είναι δωρεάν». 

@Από το «Βατικανό» φτάσαμε στην εταιρεία του λιμανιού μας. Πως αλλάζουν οι καιροί και τα λόγια… 
 
Top