Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό και ο Αμαλφιτανό στο επίκεντρο των Πειραιωτών. Η επιστροφή Ισά φέρνει εξελίξεις...
Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό είναι πολύ ψηλά στη λίστα! Ο μέσος της Μαρσέιγ αρέσει πολύ, η ομάδα του είναι θετική και όπως γράψαμε από χθες, ο παίκτης είναι θετικός στο να παίξει Ελλάδα. Οι Γάλλοι επέμεναν πως το θέμα είναι στο τελευταίο στάδιο, μιας και ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζέρ του, Στεφάν Κουρμπίς. Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαίωναν κάτι, κρατώντας παράλληλα κλειστά τα χαρτιά τους. Ο Πιέρ Ισά είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μίτσελ και έχει στη λίστα του τουλάχιστον τρεις καλές περιπτώσεις!  Ο Ισά είχε την ευκαιρία να τσεκάρει για τελευταία φορά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ φέρεται να είχε και επαφές!
Σενάρια για Μαμούνε
Γαλλικά σενάρια έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για την απόκτηση του 18 χρονου Αλγερινού, Αραρ Μαμούνε. Ο δεξιός χαφ ανήκει στην γαλλική USM Malakoff και είχε κάνει εξαιρετικό ματς με τους Νέους της Παρί, γεγονός που τράβηξε το βλέμμα αρκετών ομάδων. Μάλιστα, οι Γάλλοι μιλούν για πρόταση τριών ετών!

 
Top