«Όλα από την αρχή» είναι ο τίτλος άρθρου  που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία υποστηρίζει την ενέργεια Σαμαρά. Χαρακτηριστικό απόσπασμα του άρθρου αυτού αναφέρει: «Σε περιόδους, κατά τις οποίες η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ταμπού. Ο κ. Σαμαράς θέλει να...
δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο ίδρυμα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αυτό αποτελεί μια καλή πολιτική είδηση για μια χώρα, στην οποία η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση αποτελεί μπαλάκι στα χέρια των ισχυρών. Για μια λειτουργική δημοκρατία, η ύπαρξη μιας ανεξάρτητης ραδιοτηλεόρασης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Επίσης είναι ξεκάθαρο, ότι σε έναν ψηφιακό κόσμο Μέσων Ενημέρωσης με ένα πλήθος προσφορών, η σημασία της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης έχει μειωθεί. Για το λόγο αυτό καθίσταται λογική η δραστική μείωση των καναλιών και του εργαζόμενου προσωπικού».

Από τα πιο πάνω καθίσταται πλέον φανερό ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ γίνεται με εντολή και σε κάθε περίπτωση με την ανοχή των Γερμανών.

Αυτό ας γίνει αντιληπτό από τους λαούς της ΕΕ, αλλά και από τους Γερμανούς ψηφοφόρους, για το που στοχεύει να οδηγήσει τα πράγματα η τρόϊκα, κάτω από την ηγεσία της Γερμανίας.
 
Top