Η δήθεν κυβερνητική κρίση που θεατρικά και έξυπνα πασάρισε η κυβέρνηση, ακύρωσε το λαό την ώρα που πήγε κάτι να σκεφτεί με το θέμα της ΕΡΤ και τον έκανε να κρέμεται από τα χείλη των Βενιζέλου – Κουβέλη, κάθε φορά που εγκαταλείπουν το μέγαρο Μαξίμου.

Εκείνο που κατά τη γνώμη μας απασχολεί στην πραγματικότητα τους...
κυβερνητικούς εταίρους είναι δύο πράγματα. 

Πρώτον είναι η εσωκυβερνητική ανακατονομή της εξουσίας, δεδομένου ότι η άγαρμπη και τόσο εμφανώς ολοκληρωτική ενέργεια του Σαμαρά με την ΕΡΤ τον κόντυνε πολιτικά. Αναγκάζεται τώρα να ρίξει τα στελέχη της ΝΔ και να δώσει περισσότερες εξουσίες και πολιτικές θέσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να παραμείνει ο ίδιος στην πρωθυπουργία και να υλοποιήσει το όνειρό του που είναι να προεδρεύσει στην ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014 και μετά να προσπαθήσει πάει σε βουλευτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014, μαζί με τις ευρωεκλογές.

Δεύτερον είναι ο τρόπος που θα παρουσιάσουν στο ελληνικό λαό τα νέα εξοντωτικά μέτρα και το τρίτο μνημόνιο που θα επιβάλει η τρόϊκα, δεδομένου ότι οι οικονομικές «τρύπες» άνοιξαν επικίνδυνα και τοsuccess story πήγε περίπατο. Σε ότι αφορά την ΕΡΤ, αυτήν ξεχάστε την. Ήδη έφυγε από το λεξιλόγιό τους.

Δυστυχώς για μας. Πολύ ακριβά πληρώνουμε το εισιτήριο γι’ αυτό το κακό θέατρο.

ΥΓ. Άλλη μία θεατρική κυβερνητική κρίση θα παίξουν μετά τις γερμανικές εκλογές, εκεί περί το Φθινόπωρο, για να ακυρώσουν και πάλι το λαό και να επιβάλουν νέα μέτρα, μέχρι να περάσουν τα Χριστούγεννα. 
 
Top