Με συκοφαντικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο οι γνωστοί άθλιοι του Πειραιά και όχι μόνο, προσπαθούν να αμαυρώσουν την πολιτική και κοινωνική πορεία του γνωστού γιατρού και δημοτικού συμβούλου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Γιάννη Τσούτσα.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να συκοφαντήσουν και ανθρώπους του συγγενικού κύκλου του Γιάννη Τσούτσα οι οποίοι δεν βρίσκονται εν ζωή. 
Δεν θα μπούμε στην ουσία των δημοσιευμάτων διότι δεν είναι μόνο άθλια όπως οι εμπνευστές τους αλλά  και γιατί...υπόκεινται πλέον στις αρμοδιότητες του Εισαγγελέα και των πολιτικών δικαστηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι  οι εμπνευστές αυτών των αθλίων δημοσιευμάτων είναι ήδη καταδικασμένοι για συκοφαντική δυσφήμηση από την Ελληνική δικαιοσύνη.Και όχι μόνο μια φορά...

Όσον αφορά τον Γιάννη Τσούτσα ... το ήθος  και το κοινωνικό του έργο το γνωρίζουν οι πολίτες του Κερατσινίου που τον αγαπούν και τον τιμούν με το να τον εκλεγούν επί σειρά ετών πρώτο δημοτικό σύμβουλο Κερατσινίου.
Οι εμπνευστές των αθλίων δημοσιευμάτων καθώς και οι... υποβολείς τους(ειδικά αυτοί),θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι συκοφαντίες σε έναν άνθρωπο και καταξιωμένο επιστήμονα όπως τον Γιάννη Τσούτσα - με τεράστια κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία- ...θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούν...
Και όχι μόνο στα δικαστήρια... αλλά και στην ίδια την κοινωνία.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν..
"Ο Κερατσινιώτης"
 
Top