Η αναβολή των αγώνων μετά από απόφαση του Γ.Γ.Α. προξενεί... ντόμινο το οποίο μπορεί να γεμίσει με κόσμο το ΟΑΚΑ στον προημιτελικό μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.



Οι δύο αγώνες για το Κύπελλο αναβλήθηκαν λόγω της υπουργικής απόφασης (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ ), ωστόσο δημιουργούνται δύο σημαντικά ερωτήματα...



Το πρώτο είναι πότε θα γίνουν αυτά τα δύο παιχνίδια και το δεύτερο πότε θα βρεθούν ημερομηνίες για την προημιτελική φάση του θεσμού. Μάλιστα το πρώτο ερώτημα ίσως φέρει ένα γεμάτο... ΟΑΚΑ στον προημιτελικό των "αιωνίων".



Πιο αναλυτικά...



Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Πατρών-Κόροιβος δε θα αγωνιστούν στις 04/10 λόγω της απόφασης.

Πότε θα γίνουν; Αν παίξουν την Τετάρτη στις 08/10 σημαίνει πως αναβάλλεται η προημιτελική φάση και ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή στον εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Κηφισιά (1η αγωνιστική πρωταθλήματος).



Για να γίνει το ματς χωρίς κόσμο δύο λύσεις υπάρχουν...



Η μία είναι να γίνουν τα δύο ματς τη Δευτέρα (06/10), να διεξαχθεί όπως είχε οριστεί για την Τετάρτη ο προημιτελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και την επόμενη μέρα (Πέμπτη 09/10) να γίνουν οι υπόλοιποι προημιτελικοί (με τις ομάδες βέβαια να έχουν πρόβλημα με το τζάμπολ του πρωταθλήματος το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11/10 στις 17:00 και χρειάζονται 48 ώρες ανάμεσα σε παιχνίδια).



Άλλη λύση είναι να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και να γίνουν τα Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων-Κόροιβος την Τετάρτη (08/10) και οι προημιτελικοί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (οπότε είναι κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι των "αιωνίων"). Σε αυτή την περίπτωση η Α1 θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.



Φυσικά η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση δημιουργεί πρόβλημα και ως προς τις ημερομηνίες αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν γεμάτο καλεντάρι λόγω Ευρωλίγκας κάθε εβδομάδα...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_5376.html
 
Top