Εννιά από τα 12 ΤΑΑ που θα συμμετάσχουν στη φετινή Α1 βόλεϊ Ανδρών αδειοδοτήθηκαν τη Δευτέρα από την ΕΕΑ και μπορούν να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.



Οι μόνες ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν είναι οι Άρης, ΜΕΝΤ και Παμβοχαϊκός, ο οποίος πήρε παράταση δυο ημερών για να ταχτοποιήσει τις εκκρεμότητες που διαπιστώθηκαν στον φάκελό του.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση:



«Σύμφωνα με αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των Τ.Α.Α. περιόδου 2014-15, δόθηκε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volleylegaue ΟΠΑΠ 2014-15 στα ΤΑΑ:



Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ορεστιάδα.



Δόθηκε παράταση 48 ωρών στο Τ.Α.Α. Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός να καταθέσει ένα πιστοποιητικό για να κλείσει και τυπικά ο φάκελος.



Εκκρεμότητες έχει ο φάκελος του Τ.Α.Α. Άρης και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα εξετάσει την περίπτωση στην επόμενη συνεδρίαση μαζί με την περίπτωση της Μ.Ε.Ν.Τ., που πήρε μία εβδομάδα παράταση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της δημιουργίας του νέου Τ.Α.Α.».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top