Την Τετάρτη δεν θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στη Σουηδία, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και λίγες ώρες νωρίτερα, θα γίνει και το αντίστοιχο ματς για το Γιούθ Λιγκ μεταξύ των ερυθρόλευκων και της σουηδικής ομάδας για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης των Νέων.



Όπως η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θέλει τη νίκη για να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το θρίαμβο της πρεμιέρας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξίσου... επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη και από την πλευρά των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου.



Διότι οι πιτσιρικάδες του Θρύλου δεν ξεκίνησαν καλά τη διοργάνωση, αφού ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, στο Ρέντη, 1-2 από την αντίστοιχη της Ατλέτικο Μαδρίτης και για να έχουν ελπίδες για κάτι καλό, πρέπει να κερδίσουν το ματς κόντρα στη Μάλμε.



Το ευχάριστο για τον Βασίλη Βούζα είναι πως η ομάδα του θα πάει στη Σουηδία ξεκούραστη, καθώς η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ, που είχε οριστεί για το περασμένο Σάββατο (27/9) αναβλήθηκε.



Οπότε οι ερυθρόλευκοι πήραν... ανάσες και θα πάνε ξεκούραστοι σε μια καθοριστική αναμέτρηση για τη φετινή τους παρουσία στο Γιούθ Λιγκ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_9165.html
 
Top