Ο Μίτσελ πήρε 22 παίκτες μαζί του στην αποστολή για τη Σουηδία και δεν είναι τόσο βέβαιο τελικά ότι θα επιλέξει την ενδεκάδα που τον δικαίωσε στο ματς με την Ατλέτικο, αλλά προβλημάτισε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.



Ο Ισπανός τεχνικός έχει το ασφαλές πλάνο με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν και κάποιες τροποποιήσεις.



Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει σαν σκέψη να χρησιμοποιήσει είτε δύο δεξιά μπακ, βάζοντας τον ετοιμοπόλεμο πλέον Σαλίνο οπισθοφύλακα και μπροστά του τον Ελαμπντελαουί, που ούτως ή άλλως έχει παίξει πολλά παιχνίδια κατά το πρόσφατο παρελθόν σαν εξτρέμ. Δεν αποκλείεται, όμως, να μείνει ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και να «χωρέσει» στην ενδεκάδα ο Ντουρμάζ, ο οποίος έπαιξε μια τετραετία (2008-2012) στη Μάλμε και γνωρίζει τα… κατατόπια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτός που θα μείνει εκτός βασικού σχήματος είναι μάλλον ο Αφελάι.



Να θυμίσουμε ότι εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπενίτες (νοκ άουτ για δύο εβδομάδες με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), Φουστέρ, Σιόβας, Γκαζαριάν και Ντοσεβί, με τους δύο τελευταίους να είναι εκτός λίστας της UEFA.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_5362.html
 
Top