Σήμερα θα κριθεί εκτός απροόπτου ποια εκ των Πανιωνίου και Καβάλας θα παίξει στην Α1 Μπάσκετ.



Το τελευταίο (;) επεισόδιο σε ένα σίριαλ που έχει… κουράσει παίζεται σήμερα στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.



Η πλευρά του Πανιωνίου θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα στην Α1, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ο Ηλίας Λιανός με την εγγυητική των 100.000 ευρώ ανά χείρας και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα θα ζητήσει επανεξέταση του φακέλου ελπίζοντας πως θα γίνει δεκτό το αίτημά του, παρότι η σχετική προθεσμία έχει παρέλθει εδώ και μια εβδομάδα.



Η Καβάλα, από την πλευρά της, περιμένει τις εξελίξεις όντας έτοιμη να αντιδράσει ως έχουσα έννομο συμφέρον εφόσον δεν της δοθεί εντολή συμμετοχής στην Α1 ως πρώτης επιλαχούσας από την Α2. Ο ΕΣΑΚΕ έχει μεν κινήσει τη διαδικασία ζητώντας από την ΕΟΚ την επικυρωμένη βαθμολογία της Α2, ωστόσο ακόμη δεν έχει ενημερώσει σχετικά την Καβάλα για να προχωρήσει τις διαδικασίες συμμετοχής στην Α1. Εφόσον αυτό συμβεί, τότε οι άνθρωποι της ομάδας πιθανότατα θα ζητήσουν αναβολή των πρώτων αγώνων της για το πρωτάθλημα (πρώτο τζάμπολ στις 11 Οκτωβρίου), προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ της με ξένους παίκτες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_7076.html
 
Top