O Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της παρουσίας του στο Ρέντη μίλησε και με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού.



Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων σε κατάσταση μεγάλης έντασης στο Ρέντη το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας ότι είχε σκοπό να χτυπήσει το δικό του... καμπανάκι ενόψει Μάλμε αλλά και της συνέχειας.



Εκτός από το γεγονός πως μίλησε με όλη την ομάδα είχε την δυνατότητα να τα... πει και με τον Μίτσελ, αλλά και με τους αρχηγούς των πρωταθλητών.



Ο Μαρινάκης στην συζήτηση που είχε με τους Φουστέρ, Ρομπέρτο, Τσόρι, Μανιάτη και Σιόβα τους μετέφερε πως θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους τους άλλους παίκτες. Να τους καθοδηγούν όπως πρέπει και να τους δείχνουν το πως θα πρέπει να λειτουργούν σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Τους κατέστησε σαφές πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά την απαιτούμενη νοοτροπία και λογική.



«Θέλω από εσάς να δίνετε το παράδειγμα», ήταν το προεδρικό μήνυμα προς τους αρχηγούς με τους παίκτες να δεσμεύονται από την πλευρά τους για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα.



Παράλληλα απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα ζήτησε ξεκάθαρα να μην υπάρχει καμία διαφορά αντιμετώπισης των παιχνιδιών, ενώ ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.



«Είναι ο πρώτος μας στόχος διότι μόνο έτσι θα είμαστε συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Θρύλου, που ζήτησε από τους παίκτες να είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, πολύ δυνατοί και παθιασμένοι.



«Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Πιστεύω πολύ σε εσάς αλλά θέλω να είστε όπως πρέπει σε όλους τους αγώνες που δίνετε», υπογράμμισε ακόμα προς τους παίκτες των ερυθρόλευκων.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_9458.html
 
Top