Ο επιθετικός της Μάλμε, Κίσε Θέλιν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο 22χρονος επιθετικός τόνισε ότι η καλή εμφάνιση, παρά την ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στη Γιουβέντους, έχει μεγάλη βάση και έδειξε την κλάση της ομάδας του:



"Σταθήκαμε καλά απέναντι στη Γιουβέντους, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Παίκτες σαν τον Τέβες έχουν μέγαλη βαρύτητα. Με την απόδοση μας στο Τορίνο, δείξαμε ότι δεν είμαστε τυχαία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού είμαστε ικανοί και ανήκουμε σε αυτή τη διοργάνωση."



Για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφορικά με την υποστήριξη από τον κόσμο, είπς: "Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοι και η υποστήριξη τους στην έδρα μας είναι σημαντική. Σε αγώνες απέναντι στην Σπάρτα Πράγας και την Σάλτσμπουργκ, αλλά και αργότερα απέναντι στη Γιουβέντους, μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση.



Όσον αφορά το τι χρειάζεται να ξέρει, ως επιθετικός, για τον Ολυμπιακό, ο Θέλιν ανέφερε: "Θα τους δούμε αύριο και θα ρίξουμε το βάρος στην τακτική. Λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κινείται ένας κεντρικός αμυντικός μπορούν να είναι ωφέλιμες. Αν κάποιος είναι χειρότερος στο ψηλό παιχνίδι από τον άλλον, τότε μπορεί να ρίξουμε το βάρος σε αυτόν".





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_8555.html
 
Top