Η Μάλμε ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό με το στάδιο Σουίντμπανκ να έχει... άλλη ονομασία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!



Η Μάλμε λαμβάνει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ ετησίως για τη χρήση του ονόματός της στο στάδιο Σουίντμπανκ. Ωστόσο για τις ανάγκες των αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ το γήπεδο θα έχει άλλη ονομασία με το logo του Swedbank Stadion να καλύπτεται. Η ονομασία του γηπέδου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι «νέο στάδιο της Μάλμε» (με το παλιό της γήπεδο να είναι πολύ κοντά στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις).



Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μάλμε η ντιρεκτίβα της UEFA είναι πως οποιαδήποτε σήματα ή ονόματα που δεν είναι σπόνσορες με το Τσάμπιονς Λιγκ δεν πρέπει να φαίνονται.



«Είναι ένα καλό όνομα και για διαφημιστικούς λόγους. Είναι αρκετά μικρό και καλό το όνομα. Αυτό συμβαίνει μετά από οδηγία της UEFA. Όλο το γήπεδο καλύπτεται από τα logo του Τσάμπιονς Λιγκ και τους χορηγούς. Με την Σάλτσμπουργκ αυτό δεν είχε συμβεί.



Δεν είχε καλυφθεί το όνομα του Swedbank Stadion. Τώρα όμως θα είναι καλυμμένο. Όλοι οι χορηγοί, οι υπεύθυνοι του σταδίου αλλά και όλοι όσοι πρέπει είναι ενήμεροι. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όλα θα πρέπει να γίνονται όπως προβλέπονται. Oι άνθρωποι της UEFA θα διαπιστώσουν το πόσο οργανωμένοι είμαστε και πως μπορούμε να κάνουμε όλα όσα πρέπει για το επίπεδο του θεσμού», εξήγησε στα σουηδικά ΜΜΕ ο διευθυντής επικοινωνίας της Μάλμε, Πίτερ Άλαντερ.









http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_1949.html
 
Top