Σε… φουλ ρυθμό θα συνεχίσουν από σήμερα (29/09) την προετοιμασία τους στον Ολυμπιακό, καθώς προβλέπεται διπλή προπόνηση.



Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν το Σάββατο από την Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχαν στο «Gloria Cup», και το απόγευμα τους παραχωρήθηκε ρεπό για να ξεκουραστούν. Χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο προπονητικό πρόγραμμα με μονή προπόνηση, που έλαβε χώρα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου, από σήμερα όμως θα ανεβάσουν και πάλι ρυθμό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρωί στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ το απόγευμα θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση.



Ο Ολυμπιακός έχει, τώρα, μπροστά του τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά του Ρεθύμνου «Πέτρος Οικονομάκης», στο «Μελίνα Μερκούρη». Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει ήδη ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 8 Οκτωβρίου.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_5451.html
 
Top