Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται αύριο και μεθαύριο και η UEFA ετοίμασε ένα ειδικό θέμα με τα έξι γκολ της πρεμιέρας που ξεχώρισαν από τα υπόλοιπα. Μεταξύ αυτών ήταν και το πρώτο του Ολυμπιακού, με το εξαιρετικό σουτ του Αρτούρ Μαζουάκου έξω από την περιοχή.



«Βρίσκοντας τον στόχο», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και συνεχίζει:



«Η πρώτη αγωνιστική έδειξε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το περιοδικό Champions Matchday αναλύει έξι τρόπους να σκοράρεις».



Για το γκολ του Γάλλου μπακ του Ολυμπιακού, το δημοσίευμα έχει τίτλο «Επικίνδυνη περιοχή» και αναφέρεται χαρακτηριστικά: «”Συνήθως, στις προπονήσεις δεν σουτάρω”, λέει ο αμυντικός Αρτούρ Μαζουάκου. ”Ωστόσο, στο παιχνίδι αποφάσισα διαφορετικά”.



Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι χαρούμενοι που το έπραξε. Το ”χτύπημα” του Γάλλου στο 13’ ήταν μόλις ένα από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν έξω από την περιοχή στην πρώτη αγωνιστική και έβαλε τον Θρύλο σε θέση οδηγού στη νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Άλλα δώδεκα γκολ, ωστόσο, σημειώθηκαν πίσω από το σημείο του πέναλτι, μία απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να φτάσεις τόσο κοντά στην εστία για να σκοράρεις και ένα μακρινό χτύπημα μπορεί να είναι καλή ιδέα».



Επίσης, τα άλλα πέντε τέρματα ήταν κατά σειρά το φάουλ του Κάρλος Τέβες κόντρα στη Μάλμε, το σουτ του Κλάας Γιαν Χούντελααρ κόντρα στην Τσέλσι, εκείνο του Τζάκσον Μαρτίνεζ με την Μπάτε Μπορίσοφ (από γύρισμα του Ντανίλο), η προσπάθεια του Ζερβίνιο εις βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (από κάθετη του Τότι) και το τελείωμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (από ωραία μπαλιά του Γκρόσκροϊτζ) επί της Άρσεναλ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/uefa_29.html
 
Top