Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη συνέντευξη του Μίτσελ, γράφοντας αποθεωτικά σχόλια για τον Ισπανό τεχνικό.



Έπαθαν... πλάκα με τον Μίτσελ οι Σουηδοί δημοσιογράφοι στην συνέντευξη Τύπου!



Δεν περίμενεναν τέτοια ευθύτητα αλλά και ποιότητα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Εντυπωσιάστηκαν ειδικά από το πως χειρίστηκε τις δηλώσεις του Άνγκε Χαρέιντε για το Θρύλο της Ελλάδας.



Μεταξύ άλλων ο Αντρέας Σούντμπεργκ του TV4 και του Fotbollskanalen.se σημείωσε: «Απίστευτη και... φανταστική συνέντευξη από τον Μίτσελ. Έδειξε πανέτοιμος για την... επίθεσή του αύριο. Δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν ικανοποιημένος με τα όσα είπε ο Άνγκε Χαρέιντε».



Δεν ήταν μόνο αυτή η αναφορά. Σε αρκετά ΜΜΕ της χώρας τονίζεται η εξαιρετική συνέντευξη του Ισπανού τεχνικού αλλά τον σεβασμό που έδειξε προς τη Μάλμε και ακόμα και προς στους Σουηδούς εκπροσώπους του Τύπου.



Μάλιστα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Μίτσελ είχε μία συζήτηση με έναν Σουηδό περί... διασκεδαστικών συνέντευξεων. Η κουβέντα έφτασε στο να υπάρξει αλλαγή... θέσεων και μισθών με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως θα πρέπει να ρωτήσει την γυναίκα του γι' αυτό!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_3418.html
 
Top