Ο Νταβίντ Φουστέρ στάθηκε σε συνέντευξή του στην σημασία των εκτός έδρας αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να μείνει για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στον Ολυμπιακό.



Στη συχνότητα "105.7 FΜ" μίλησε ο Ισπανός μέσος τόσο για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου είπε για:



Τους λόγους που προτίμησε την Ελλάδα: Είναι πολλοί οι παράγοντες και θα πρέπει να αναλύσω πολλά πράγματα πάνω σε αυτό. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν μετανιώνω καθόλου για την επιλογή μου. Μου έγινε μία καλή προσφορά και είχα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο είχα δουλέψει μαζί που με έπεισε να πάω στην Ελλάδα.



Την διαχείριση του αγώνα με την Ατλέτικο και το πως ήρθε η νίκη: Παίζαμε στο γήπεδό μας όπου πάντα η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη και εξαιρετική. Απέναντι σε μία πανίσχυρη ομάδα, την Ατλέτικο, την πρωταθλήτρια Ισπανίας, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έχοντας προς το τέλος και την τύχη με το μέρος μας κερδίσαμε.



Τον Μίτσελ, το γεγονός πως συνεχίζει με Ισπανό προπονητή στην Ελλάδα και την προπονητική αντιμετώπιση του αγώνα: Είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις έναν προπονητή από την χώρα σου όμως ως προς το αγωνιστικό σκέλος η αλήθεια είναι πως κάναμε τρομερή δουλειά. Είχαμε προετοιμαστεί έτσι ώστε να είμαστε στο απαιτούμενο επίπεδο να αντέξουμε σε παιχνίδι υψηλής πίεσης, να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε κοντά στο στιλ της αντιπάλου.



Το κατά πόσον αποτελεί έμπνευση για όλους τους ερυθρόλευκους η περσινή πορεία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ: Ναι φυσικά και είναι. Και πηγή έμπνευσης και μία πρόκληση για να προσπαθήσουμε να πάμε πιο πέρα. Ειδικά για εμάς τους παίκτες που ήμασταν πέρυσι στην ομάδα. Και τώρα έχουμε ένα δύσκολο γκρούπ. Όπως και πέρυσι. Ξεκινήσαμε όμως με 3 πόντους και υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για να παλέψουμε για το καλύτερο. Η φάση των ομίλων είναι αρκετά μεγάλη. Για μένα είναι κομβικής σημασίας τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να πάρουμε καλά αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό μας για να βρεθούμε σε καλό βαθμολογικό επίπεδο.



Την διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης: Φυσικά και υπάρχει. Το επίπεδο είναι διαφορετικό. Είναι διαφορετικά να παίζεις στην Ελλάδα και αλλιώς στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Τις εμπειρίες του από τον Ολυμπιακό, την κορυφαία στιγμή του και το εάν σκοπεύει να γυρίσει στην Ισπανία: Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Είναι τόσες πολλές οι πολύ καλές στιγμές που έχω ζήσει εδώ. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην ελληνική Λίγκα. Θυμάμαι και την πρώτη μου έξοδο και το πρώτο μου ποτό στην Ελλάδα μετά το γκολ που είχα βάλει στο 119' στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ήταν μία τρομερή στιγμή. Όσο για την Ισπανία πάντα έχεις στο μυαλό σου να γυρίσεις κάποια στιγμή στην χώρα σου. Μπορεί να σε έχει προσεγγίσει κάποιος γι' αυτό όμως εγώ είμαι πολύ καλά εδώ. Περνάω εξαιρετικά. Βρήκα μία ομάδα που με εκτιμάει πολύ και μου δείχνει συνεχώς αγάπη και φροντίδα. Στοιχεία και πράγματα που κάθε παίκτης τα θέλει.







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_4363.html
 
Top