Στην προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, για τη δύσκολη συνέχεια.



Ο Μαρινάκης έχει εμπιστοσύνη στον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του, κάτι πoυ τόνισε άλλωστε, αλλά με αυτή του την κίνηση θέλησε να… σφίξει λίγο τα λουριά για να μην υπάρχουν νέα στραβοπατήματα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο δύσκολα παιχνίδια, με τη Μάλμε την Τετάρτη στη Σουηδία και την Κυριακή με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.



Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου μίλησε ήπια στους ερυθρόλευκους και είπε: «Σας πιστεύω, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε Ολυμπιακός και κάτι τέτοιο δεν το είδα στο Περιστέρι. Πρέπει να παίξετε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την κατάσταση αρχής γενομένης από το ματς με την Μάλμε».



* Ο επίσημος Ολυμπιακός απλά δημοσιοποίησε την επίσκεψη του προέδρου στο Ρέντη, χωρίς να αναφερθεί στο τι είπε στους παίκτες.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_2843.html
 
Top