Οι συζητήσεις διάρκειας 2 ημερών με τον εκπρόσωπο του Αρτούρ Μασουακού πήγαν ιδιαίτερα καλά. Γυρίζει σε δύο εβδομάδες για τις υπογραφές ο Ροζέρ Ενροτό.



Μετά από παραμονή δύο ημερών στη χώρα μας ο Ενροτό βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην Γερμανία για άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η... δουλειά του στην Ελλάδα είχε να κάνει με το καινούριο συμβόλαιο του πελάτη του, Αρτούρ Μασουακού.



Ο πατέρας του Κριστόφ Ενροτό, που ασχολείται εντατικά με την περίπτωση του νεαρού και χαρισματικού μπακ τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την υπόθεση του καινούριου deal που θα αφορά μία πολύ καλή αύξηση των αποδοχών του και... άνοδο της ρήτρας να έχει μπει σε πολύ καλή τροχιά.



Η επέκταση του νέου συμβολαίου θα είναι διετούς διάρκειας και οι υπογραφές θα πέσουν στο προσεχές διάστημα. Λογικά σε δύο εβδομάδες από τώρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ροζέρ Ενροτό. Ο ατζέντης του Μασουακού δεν μπορεί να έρθει πιο νωρίς λόγω άλλων ταξιδιών που έχει να κάνει.



Μιλώντας στο "Gazzetta.gr" ο Ενροτό επιβεβαίωσε τα περί συνομιλιών για το καινούριο deal με τον Μασουακού: «Όντως βρέθηκα στην Αθήνα για δύο ημέρες και η κουβέντα μου με τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με τον Αρτούρ και το νέο του συμβόλαιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως από την στιγμή που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.



Πιστεύω όμως πως σύντομα θα έχουμε καλά νέα. Ο Αρτούρ είναι ευτυχισμένος και αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Θέλει να τελειώσει πολύ καλά την χρονιά και το μόνο που σκέφτεται είναι ο σύλλογος».



Σε ερώτηση για την προοπτική του εξωτερικού και την μεγάλη ζήτησή του ο εκπρόσωπός του τόνισε: «Ο Αρτούρ Μαζουάκου είναι δικός μου παίκτης και σας λέω μετά βεβαιότητας πως το μόνο που υπάρχει γι' αυτόν είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί να ακούγονται και να λέγονται διάφορα αλλά είναι στον Ολυμπιακό και αυτό δεν αλλάζει».



Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός από μέρους του κάνει ότι μπορεί προκειμένου να έχει τον παίκτη τουλάχιστον και του χρόνου.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/04/blog-post_742.html
 
Top