Το πολύ σε δύο εβδομάδες αναμένεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και εν συνεχεία να αποκτήσει σιγά-σιγά και αγωνιστικό ρυθμό.

Έχει τραβήξει μεγάλο λούκι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά φαίνεται πώς φτάνουν τα βάσανά του στο τέλος. Μπήκε δυναμικά στην προετοιμασία και έπεισε τον Μάρκο Σίλβα όχι μόνο να τον κρατήσει στο ρόστερ, αλλά και να του δώσει φανέλα βασικού.

Ωστόσο, αν εξαιρεθεί το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στις 23 Αυγούστου, από τότε ο «Μπούχα» δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί λεπτό.

Μία θλάση που υπέστη παραμονή του παιχνιδιού της 2 αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στα τέλη Αυγούστου, τον άφησε αρχικά εκτός δράσης για περίπου 15-20 μέρες. Όταν επιχείρησε να φορτσάρει για να προλάβει τον αγώνα με την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, έπαθε υποτροπή. Από τότε λοιπόν δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το κακό είναι ότι όποτε πήγαινε να «γκαζώσει», πάθαινε υποτροπή… Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες και ακόμα δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Από τον Νοέμβριο πάντως τον πήγαιναν «λάου-λάου» οι γυμναστές. Ούτε να τον ζορίσουν ήθελαν, ούτε να τον πιέσουν για να γυρίσει γρήγορα. Ήθελαν να τον πάνε χαλαρά.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η μεγάλη στιγμή της επιστροφής του πλησιάζει. Οι πιο αισιόδοξοι βλέπουν ότι ακόμα και από την εβδομάδα που μας έρχεται μπορεί να ξεκινήσει δειλά-δειλά προπονήσεις με την ομάδα! Σε γενικές γραμμές όμως, το κλίμα που πηγάζει από το Ρέντη «φωτογραφίζει» ότι ο Μπουχαλάκης το πολύ σε δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι μέσα του μήνα, θα είναι σε θέση να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Όσο για το πότε θα είναι σε θέση να παίξει; Ας προπονηθεί πρώτα με το καλό και εφόσον τα δείγματα από 10-15 προπονήσεις είναι θετικά, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Σίλβα, όταν είχαν τεθεί τα θέματα περί παικτών που θα επιθυμούσε να φύγουν δανεικοί, δεν είχε πει το όνομα του Μπουχαλάκη. Τον υπολογίζει τον Κρητικό και τον περιμένει πώς και πώς να μπει στις προπονήσεις.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_2.html
 
Top