Σ' αγώνα της 20ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 o Ολυμπιακός κέρδισε με 1-3 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Σ' αγώνα της 20ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στα Γιάννενα (Ανατολή) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση αφού σε 17 αγώνες έχει να επιδείξει 15 νίκες και 2 ισοπαλίες και 3 βαθμούς περισσότερους από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει 18 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός εισήλθε πολύ δυνατά στον αγώνα και πέτυχε νωρίς το πρώτο γκολ του. Στο 17' ο Μανώλης Σάλιακας εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Παναγιώτης Ρέτσος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ!

Στο 36' ο ΠΑΣ ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μυρσινιά ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μαυροπάνου στον Δημήτρη Κατσιμήτρο το οποίος όμως δεν σφυρίχτηκε.

Με το τέλος του ημιχρονου ο παίκτης του ΠΑΣ Κόκας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αντικανονική ενέργεια στον Μάριο Βρουσάι και έτσι οι Γιαννιώτες συνέχισαν με 10 παίκτες. Στο 50' ο Μάριος Βρουσάι βγάζει εξαιρετική μπαλιά μέσα στην περιοχή και ο αφύλακτος Κώστας Κιρτζιαλίδης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Ο Ολυμπιακος συνεχίζει να πιέζει και σημειώνει και 3ο γκολ στο 66' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μανώλη Σάλιακα "σφραγίζοντας" έτσι τη νίκη. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά είναι την Κυριακή 7/2 (Ρέντη) ο ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από το τέλος του αγώνα: "Δείξαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε σε μια δύσκολη έδρα για τη νίκη και πετύχαμε τον στόχο μας. Τέτοια παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί και στόχος μας είναι να ανεβάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι την απόδοση μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Ψαρράς Ν (82' Τριάντος), Κόκας Α., Μυρσινιάς, Μαυροπάνος, Μούτσιος, Κόκας Δ., Μασούρας, Σιχλιμοίρης (58' Ραβάνης), Ψαρράς Η., Κυριακόπουλος (77' Καινούριος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας (52' Φουάσης), Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης (λ.τ 28' Βατουσιάδης), Μανθάτης, Πλέγας, Κιρτζιαλίδης (74' Βάρκας), Λάτσι, Βρουσάι.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/331.html
 
Top