Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρκαδικό, αλλά και για τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Θρύλου είπε: «Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν στον Αρκαδικό και τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες όπως ο Αρκαδικός».

Σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από ένα τέτοιο ματς πέρα από τη νίκη, ο Έλληνας κόουτς είπε: «να κερδίζουμε παραστάσεις, ως ομάδα που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό, μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_1618.html
 
Top