Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τις επιδόσεις του, την πορεία του Ολυμπιακού και το όνειρο της φετινής παρουσίας στον τελικό του Γιουρόπα!

Ο Σουηδός είπε στη Nova:

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα και το εάν θεωρεί πως ήταν η καλύτερή του με τον Ολυμπιακό: Ναι. Σίγουρα ήταν μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις μου. Σίγουρα για μένα. Απόλυτα σωστό αυτό.

Το κατά πόσον ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού φέτος αυτή με τους Αρκάδες: Νομίζω και θεωρώ πως ήταν μία από τις καλύτερες. Είναι σκληρός αντίπαλος ο Αστέρας. Δεν είναι κακή ομάδα. Είναι μία καλή ομάδα. Από τις καλές στην Ελλάδα. Κάναμε όμως ένα πολύ καλό ματς και όλα ήρθαν εύκολα για εμάς.

Το πως εξηγεί πως η ομάδα πάει τόσο καλά τον Γενάρη και το... μυστικό: Ναι, έχουμε μία παράδοση να μην παίζουμε καλά τον Γενάρη. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Είναι ο μήνας αυτός. Πολλοί παίκτες σκέφτονται πως μπορεί να φύγουν. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Φέτος όμως το συζητήσαμε. Τα βάλαμε κάτω και όλοι ξέρουν τον στόχο. Υπάρχουν πολλά. Επίσης ο κόουτς Μάρκο μας είχε πει από πριν να προσέξουμε τον Γενάρη και να είμαστε πλήρως επικεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Μας είχε πει πως ήταν ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα. Και αυτό κάναμε. Ο κόουτς άλλαξε αυτήν την... ιστορία με τον Γενάρη.

Τον αγώνα με τον ΠΑΣ: Ναι. Θα είναι ένα σκληρό ματς. Όμως φέτος κάνουμε τα... αντίθετα. Ο Γενάρης είναι πολύ καλός για εμάς και ελπίζουμε να κάνουμε ότι και πριν. Εάν κάνουμε ότι και στο Κύπελλο δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Τον Φεβρουάριο, τα ντέρμπι και το Γιουρόπα και το εάν είναι έτοιμη η ομάδα του για αυτούς τους αγώνες: Θεωρώ πως ναι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Καλούς παίκτες. Όλοι είναι έτοιμοι γι' αυτό. Το περιμένουν όλο αυτό. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Η πίεση φέτος έχει αποδειχθεί πως μας κάνει καλό. Οι παίκτες γενικά χαίρονται που παίζουν στον Ολυμπιακό και που παίζουν αυτά τα ματς.

Το μεγάλο όνειρό του: Φυσικά να πάμε όσο πιο ψηλά στο Γιουρόπα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον τελικό. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Το όνειρό μου επίσης είναι να πάρουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post5527.html
 
Top