Ο Ντάνιελ Χάκετ γλίτωσε τη ρήξη χιαστών, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και με μήνυμά του στο instragram ευχαρίστησε τον κόσμο για τις προσευχές του.

"Επιστρέφω σύντομα", τόνισε.

Ο Ιταλός διεθνής του Θρύλου τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, με τον ερθρόλευκο γκαρντ να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Επικράτησε ανησυχία και εκφράστηκαν φόβοι για ενδεχόμενο σοβαρής "ζημιάς", ακόμα και για ρήξη χιαστών, όπως σας ενημερώσαμε.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Μαδρίτη στην Αθήνα, ο Ντάνιελ Χάκετ πήγε για εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και σε όλο αυτό το διάστημα επικρατούσε αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Τελικά, τα νέα από την μαγνητική ήταν ευχάριστα, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού γλίτωσε τα χειρότερα.

Στο πόδι του Ντάνιελ Χάκετ δεν κόπηκε χιαστός και τα αποτελέσματα αναφέρουν πως ο Ιταλός γκαρντ υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες, όπως σας ενημερώσαμε άμεσα.

Τα νεότερα ησύχασαν τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους οπαδούς του Θρύλου οι οποίοι του έστειλαν πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ντάνιελ Χάκετ, μέσω του προφίλ του στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, γράφοντας: "Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη, αλλά και για τις προσευχές σας. Θα επιστρέψω πολύ σύντομα".

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_955.html
 
Top