Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό (31/1, 16:00) για την 16η αγωνιστική της Basket League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για ακόμα μία φορά αντιμετωπίζει... αρκετά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Χάκετ μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα, όμως η διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 ημέρες και όπως είναι φυσικό θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Αγραβάνη, με τον νεαρό πάουερ-φόργουορντ του Θρύλου να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο και να τίθεται νοκ άουτ.

Αντίθετα, μετά την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα, ο Ματ Λοτζέσκι αναμένεται να δώσει μετά από διάστημα μακράς απουσίας το “παρών” και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η θλάση του Αμερικάνου γκαρντ ανήκει πλέον στο παρελθόν και είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος και στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων και είναι πολύ πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Θρύλο.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_183.html
 
Top