Πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη φέρεται να έχει κάνει η Σταντάρ Λιέγης, που θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με Βελγικά ΜΜΕ, η Σταντάρ Λιέγης έχει προσεγγίσει τον Ολυμπιακό και έχει ζητήσει δανεικό τον Γιάννη Μανιάτη για έξι μήνες. Μάλιστα, οι Βέλγοι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, θέλουν να βάλουν και οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματιέ Ντοσεβί. Ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ με καταγωγή από το Τόγκο παραχωρήθηκε με μεταγραφή από τους ερυθρόλευκους στην Σταντάρ Λιέγης και στο πλαίσιο των συζητήσεων συζητήθηκε και το όνομα του Γιάννη Μανιάτη.

Οι ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης έχουν ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον αρχηγό του Θρύλου, στην προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Βέβαια, τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, καθώς το βράδυ της Δευτέρας εκπνέει η προθεσμία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Με βάση τα δεδομένα, θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει ο δανεισμός του Γιάννη Μανιάτη στην Σταντάρ Λιέγης παρόλο που οι Βέλγοι θέλουν πολύ να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο διεθνή μέσο που έχει μικρό χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο,, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τον τραυματισμό του.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Μανιάτης θα συζητούσε το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό μόνο σε περίπτωση που παρουσιαζόταν πρόταση από ένα καλό ευρωπαϊκό σύλλογο.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_3803.html
 
Top