Ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης είναι και επίσημα πλέον ο Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Ο 27χρονος μέσος από το Μάλι υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τη γερμανική ομάδα (ως τον Ιούνιο του 2019) και ανακοινώθηκε, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το «deal» μπορεί να χαρακτηριστεί «χρυσό» για τους ερυθρόλευκους, αφού σύμφωνα με ξένα Μ.Μ.Ε. που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sportit.gr", θα βάλουν στα ταμεία τους 2 εκατ. ευρώ! Κι όλα αυτά, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν υπολογιζόταν στο Λιμάνι, αφού από το 2013, όταν αποκτήθηκε απ” την Μπαστιά, πήρε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Αντιθέτως, οι καλές εμφανίσεις του με τη βελγική ομάδα αυτό το εξάμηνο τον κατέστησαν -στα μάτια των Γερμανών- ιδανικό... αντικαταστάτη του τραυματία μέσου τους, Φιλίπ Μπαργκφρέντε. Πάντως, η Σταντάρ θα βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ, επειδή η συμφωνία δανεισμού του «έσπασε» τώρα και όχι το καλοκαίρι, με το συνολικό ύψος της συμφωνίας να φτάνει τα 2,5 εκατ.

Πάνω από 3 εκατ. στα ταμεία!

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός έβαλε στα ταμεία του περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, για δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονταν και είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού. Κι αυτό γιατί λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πωληθεί στη Σταντάρ Λιέγης ο Ματιέ Ντοσεβί, για τον οποίο ξοδεύτηκαν λίγο περισσότερα από 1 εκατ ευρώ (η ρήτρα του ήταν 1,3 εκατ.).

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί στην Σταντάρ Λιέγης», ήταν η αναμενόμενη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πρόκειται αναμφίβολα για δικαίωση της μεταγραφικής πολιτικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έχει προοδεύσει σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός αποκτά, ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία, ενώ όσον αφορά στους δανεισμούς εκείνων που δεν υπολογίζει, έχει στραφεί αρκετά στις αγορές του εξωτερικού.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/deal.html
 
Top