Έξτρα κίνητρο αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Σταύρος Τσουκαλάς, εν όψει του αγώνα της Κυριακής στα Γιάννενα.

Ακόμη και να βάλουν τέλος στο αήττητο του Ολυμπιακού έχουν οι παίκτες του ΠΑΣ, όπως δήλωσε για τον αγώνα της Κυριακής στους Ζωσιμάδες ο μέσος των Ηπειρωτών.

«Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, τώρα έχουμε δύσκολο ματς. Το αήττητο του Ολυμπιακού είναι έξτρα κίνητρο για μας. Αν κοιτάξουμε την παράδοση, ο Ολυμπιακός περνά πολύ δύσκολα εδώ. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ό,τι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Το πάθος και η μαχητικότητα θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Αν τα έχουμε αυτά, μπορούν όλα να πάνε καλά», τόνισε ο Τσουκαλάς.

Για τις 120 συμμετοχές του με τον ΠΑΣ ανέφερε: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ο αριθμός αυτός με τιμά, αλλά δεν μένει κάτι άλλο από το να δουλέψω σκληρά και να μεγαλώσει κι άλλος. Πάνω από όλα να έχω την υγεία μου».

Μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ, σκόραρε στη νίκη επί του Ατρομήτου. «Είχα μια δύσκολη στιγμή με το χαμένο πέναλτι απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά αυτό με έκανε πιο δυνατό. Περίμενα το επόμενο παιχνίδι για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη, κάτι που έγινε», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική, από τη στιγμή που τον είδε ο Μίχαελ Σκίμπε στο ματς του Περιστερίου, ανέφερε: «Όποιος έχει στόχους έχει πάντα στο μυαλό του την κλήση στην Εθνική. Πρέπει από εδώ και πέρα να είμαι ακόμη καλύτερος για να είμαι στα πλάνα του προπονητή».

Τέλος, για τη μεταγραφή του Μάρκο Βελλίδη στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Η κίνηση αυτή ήταν στο κατάλληλο τάιμινγκ για τον Μάρκο. Δίκαια πήρε αυτή τη μεταγραφή και του εύχομαι να του πάνε όλα καλά».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/extra.html
 
Top