Εδώ και πολύ καιρό… ακουγόταν και φαίνεται πως όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους σχετικά με τις αποχωρήσεις που αναμένεται να υπάρξουν από τον Ολυμπιακό με σκοπό την… αποσυμφόρηση του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του και ήδη έχουν αποχωρήσει οι Γιαταμπαρέ (Βέρντερ), Ντοσεβί (Σταντάρ Λιέγης), Τζανδάρης (δανεικός στον Πανιώνιο), Ιωαννίδης (ως ελεύθερος στον Αστέρα Τρίπολης), Γούτας (δανεικός στη Ξάνθη), Μπεν (δανεικός στον Λεβαδειακό), Ολαϊτάν (δανεικός στην Κόρτραϊκ) και Γιαννιώτας (δανεικός στον ΑΠΟΕΛ) δεν αγωνίζονται στους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που δεν θα είναι στο Λιμάνι για τη συνέχεια και οι μέρες που διανύουμε είναι και οι τελευταίες τους στα ερυθρόλευκα.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ένας από αυτούς, αφού η Ρεάλ Σοσιεδάδ συζητά με την ομάδα του Μόντρεαλ, παρόλο που ο ίδιος ο παίκτης είναι αρνητικός σε τέτοια μετακίνηση. Παράλληλα, δεν εγκαταλείπεται η ιδέα της Άουγκσμπουργκ, η οποία… «επιστρέφει», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση των Μανιάτη και Αυλωνίτη, με τον δεύτερο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να έχει δεχθεί κρούση από την Στουρμ Γκρατς και τον πρώτο να έχει στα χέρια του πρόταση από ιταλική ομάδα.

Έτσι, η εβδομάδα που θα ξεκινήσει αναμένεται να οριστικοποιήσει και τις αποχωρήσεις από το Λιμάνι...


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_439.html
 
Top