Περισσότερο ως… γιορτή βλέπουν στον Αρκαδικό το ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Οι πιθανότητες του Αρκαδικού να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες και γι’ αυτό ο Αβραάμ Καλλινικίδης τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα μπουν... για να χαρούν το παιχνίδι.

Αναλυτικά το blog του Άκη Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας, διαφορετική μέρα σήμερα, ωστόσο τα λέμε κανονικά από την στήλη μας.

Η ομάδα μας, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως για μια ακόμα φορά έχουμε μπροστά μας μια αναμέτρηση εξαιρετικά δύσκολη. Ξέρουμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, ωστόσο θα τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι από εδώ και πέρα το τι θα συμβεί.

Ξεκινάει για εμάς μια σειρά από παιχνίδια στα οποία θα παίξουμε τη σωτηρία μας, στα οποία θα πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε ροζ φύλλα αγώνα και φυσικά στο τέλος να κερδίσουμε την παραμονή.

Ο χρόνος ξέρουμε πως περνάει, δουλεύουμε καθημερινά και από το Ρέθυμνο και μετά τα πάντα θα είναι τρομερά σημαντικά για εμάς. Κάθε αγωνιστικό, κάθε παιχνίδι, κάθε λεπτό είναι για εμάς μια κατηγορία. Έτσι, πάμε να ευχαριστηθούμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα η οποία έχει πανηγυρίσει τρεις φορές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει πανηγυρίσει το περσινό πρωτάθλημα Ελλάδας και οφείλουμε να το χαρούμε.

Το γήπεδο, όπως ξέρουμε εδώ και καιρό θα είναι γεμάτο και όλοι μαζί πάμε να ζήσουμε μια διαφορετική στιγμή στο ΔΑΚ Τρίπολης».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post6454.html
 
Top