Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού διέσυρε εκτός έδρας την Χάποελ Ασκελόν με 5-0 στο ισραηλινό Toto Cup.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά ξεκίνησε το ματς στο στάδιο Haberfeld με βασικό γκολκίπερ τον Χαϊμοβ, άμυνα με Τουριχμάν, Τζετζέκ και Αμίτ Μπιτόν. Στον άξονα τους Χόμπαν, Οχαγιόν, Σαμπντάι, Νταν Μπιτόν και Μπουζάγκλο και επίθεση με Σαχάρ και τον Βραζιλιάνο Μαρανιάο. Με εξαίρεση δηλαδή τον Ρουμάνο Χόμπαν και τον Τζετζέκ, που κανονικά είναι βασικοί, άρχισε το παιχνίδι με αναπληρωματικούς, κάτι που όμως είχε ήδη αναφέρει ο προπονητής Μπασάρ.

Μέσα στις δοκιμές που έκανε στην διάρκεια του αγώνα πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αμίτ Μπιτόν και αριστερά ο Τουριχμάν για να παίξουν Οχαγιόν και Τζετζέκ στόπερ. Επίσης στο κέντρο Σαμπντάι μαζί με Χόμπαν και έξω δεξιά και έξω αριστερά οι Νταν Μπιτόν και Μπουζάγκλο.

Ο Μαρανιάο έκανε ντεμπούτο και σκόραρε στο 23' το πρώτο του γκολ μετά από ωραία ενέργεια του Σαμπντάι. Στο 40' ο Μπουζάγκλο βρήκε τον Ρουμάνο Χόμπαν που σκόραρε για το 2-0. Η Χαποέλ Ασκελόν πάλεψε αλλά η Χαποέλ Μπερ Σεβά ακόμα και με τα... δεύτερα ήταν σαφώς ανώτερη. Στο 51' ήρθε και το 3-0 με πέναλτι του Σαχάρ. Λίγα λεπτά μετά, στο 59' ήρθε και το τέρμα του Μπουζάγκλο.

Στο 67' μπήκε ένα εξαιρετικό γκολ από τον Αμίτ Μπιτόν. Στο 87' η ομάδα του Ισραήλ έχασε πέναλτι με τον Μπουζάγκλο. Έτσι ήρθε η νίκη της εκτός έδρας με σκορ 5-0 στο περιθώριο του Toto Cup του Ισραήλ (Λιγκ Καπ).

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά είχε 10 κόρνερ έναντι ενός, είχε 13 ευκαιρίες στην εστία έναντι μίας και συνολικά 28 τελικές!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/5_31.html
 
Top