Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του Ολυμπιακού που μπήκαν σε ρυθμούς… Χαποέλ, με τον Βίκτορ να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, στον αγωνιστικό σχεδιασμό για το ματς στο Μπερ Σεβά αλλά και στην ψυχολογία των παικτών του μετά τα όσα έφερε το 0-0 στο Καραισκάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να μην είναι 100% κατασταλαγμένος στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης στο Μπερ Σεβά. Στην προπόνηση δοκίμασε δύο διαφορετικά σχήματα δείχνοντας πως σκέφτεται σοβαρά τις... εκπλήξεις τόσο στο σύστημα όσο και στην σύνθεση της ενδεκάδας έχοντας στην πρώτη γραμμή τους δύο Αργεντίνους, Τσόρι και Καμπιάσο.

Το πιο πιθανό είναι πως και οι δύο θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα ανεξάρτητα συστήματος καθώς ο Βίκτορ, όπως έχουμε αναφέρει, ποντάρει πολλά στην εμπειρία τους και θεωρεί πως είναι πιο πολύτιμοι παίζοντας από την αρχή παρά ως... «καλά χαρτιά» από τον πάγκο. Για τον Ισπανό άλλωστε το σημαντικότερο στο ματς με τους Ισραηλινούς είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός να «ψαλιδίσει» από νωρίς τις ελπίδες των αντιπάλων του και να κόψει τον μεγάλο ενθουσιασμό που ήδη υπάρχει από το πρώτο ματς στην Χάποελ.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για τον Βίκτορ είναι ο Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός έκανε μέρος του προγράμματος με την ελπίδα πως άμεσα θα είναι καλά και θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα ώστε να υπολογίζεται για την Τετάρτη. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η ετοιμότητα του καθώς ακόμη και αν δεν είναι στο βασικό σχήμα, όντας στον πάγκο θα μπορέσει να προσφέρει μια επιθετική λύση αν χρειαστεί μαζί με τον Ιντέγε που στο πρώτο ματς ήταν η μοναδική επιθετική επιλογή του Ολυμπιακού.

Ο Βίκτορ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", δούλεψε και στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας θέλοντας να περάσει στους παίκτες του την σημασία που έχει το ματς της Τετάρτης αφήνοντας πίσω όσα συνέβησαν στο Καραισκάκη. Το 0-0 άλλωστε αφήνει και πάλι στα χέρια των πρωταθλητών Ελλάδας την κατάσταση που όμως ξέρουν πως για να πάρουν την πρόκριση θα πρέπει να... «ματώσουν» στο Μπερ Σεβά σε δύσκολες συνθήκες. Και αγωνιστικές και κλιματολογικές. Για αυτό άλλωστε και η ομάδα θα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Μπερ Σεβά κάνοντας την προπόνηση της την Τρίτη στο γήπεδο της Χαποέλ και έχοντας περισσότερες ώρες για να συνηθίσει, όσο γίνεται, την ατμόσφαιρα στο καλοκαιρινό Ισραήλ, όπως έχουμε αναφέρει.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_2100.html
 
Top