Οι σαββατιάτικες δοκιμές του Βίκτορ Σάντσεθ έδειξαν ότι καταλήγει στο σχήμα 4-3-2-1 με βασικούς Τσόρι, Καμπιάσο και Φορτούνη.

Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για Ντα Κόστα, αλλά και τις δοκιμές του Βίκτορ με αλλαγή συστήματος. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται για την εφαρμογή ενός σχήματος με 4-3-2-1 για την καθοριστική ρεβάνς κόντρα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Εδώ και μέρες οι... σίγουροι για βασικοί ήταν οι Καπίνο, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγιεβιτς και Φορτούνης. Όπως όλα δείχνουν όλοι αυτοί οι παίκτες θα διατηρηθούν βασικοί. Από εκεί και πέρα Καμπιάσο και Τσόρι ήταν στις βασικές δοκιμές, όπως και ο Ιντέγε και ο Ντα Κόστα.

Έτσι το πλάνο πρόκρισης του Βίκτορ αποτελείται από τους: Καπίνο κίπερ, Μποτία με Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, Φιγκέιρας δεξί μπακ και Ντε Λα Μπέγια αριστερά, Μιλιβόγεβιτς καθαρός κόφτης, Μπουχαλάκης και Καμπιάσο μπροστά του με τους Τσόρι και Φορτούνη σε καθαρά δημιουργικούς ρόλους και Ιντέγε κορυφή.

Η διάταξη αυτή μπορεί να... ερμηνευτεί και ως 4-1-4-1. Και ο Φορτούνης με τον Τσόρι όποτε χρειάζεται να... πλαγιοκοπούν και να συγκλίνουν προς τα μέσα και να έχουν από τα άκρα επιθετικές και δημιουργικές βοήθειες από τους Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια. Για την επίθεση βέβαια εάν προλάβει ο Πουλίδο μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν...

Με λίγα λόγια σε σχέση με τον πρώτο αγώνα δεν ξεκινούν ο τραυματίας Σιόβας, ο Μανιάτης και οι πλάγιοι Ντουρμάζ και Σεμπά. Σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ο Σεμπά πάντως έχει ελπίδες για βασικός ακόμα και με τα συγκεκριμένα δεδομένα.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_5536.html
 
Top